Crònica del Femení A 0-3 Sant Cugat F.C.

Partit estrany. Tot i el bon posicionament inicial sobre el terreny de joc, fent que cada cop es fes millor la pressió i es robessin pilotes a zona alta, la falta d’ocasions prou clares per a obrir la llauna ha minvat. L’equip rival ha portat la iniciativa i, en un dels pocs errors defensius comesos per part del nostre equip, la davantera del Sant Cugat es quedava sola a un cantó de l’àrea, transformant un golàs.

Al 45 es xiula un penal més que dubtós. Gol psicològic, augmentant el marcador tot just abans del xiulet de la col·legiada. Massa càstig per tanta igualtat.

En el descans s’ha parlat de millorar amb la pilota, tot i que no s’ha arribat a transmetre al terreny de joc. La intensitat de l’equip rival ha fet que augmentessin amb un gol més la distància. El 0-3 ha rematat un partit complicat de digerir; que ha començat de forma correcta però que ha terminat amb sensacions negatives. O, si més no, amb falta de ritme i de confiança en les decisions tècniques i tàctiques. Cal seguir treballant per consolidar el que es fa bé i per millorar el que no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *