Crònica del Sant Pere Pescador 4-1 Femení A

Degut el rival se sabia que la visita a l’estadi gironí no seria gens fàcil. Hi havia molt a guanyar i poc a perdre. Tot i la motivació inicial, els primers instants no han estat els millors de les noies de Jordi Pérez: no arribaven a evitar les segones jugades i les pilotes dividides eren pel conjunt local. Tot i això, no es transformava en ocasions clares de gol.

Però un error puntual en el marcatge ha fet que el Sant Pere Pescador fes el primer del partit, gràcies, també, a una volea de luxe. Com una gerra d’aigua freda, ha afectat la intensitat de les jugadores que han encaixat dos gols més abans que terminessin els primers quaranta-cinc minuts.

El descans ha anat bé. Amb el xiulet que ha tornat a posar el cronòmetre en marxa, les noies de Jordi Pérez han fet la pressió més a dalt, l’actitud individual ha millorat i s’ha perdut la por a perdre la pilota. Tot i això, un golàs ha fet el 4-0. Però no ha passat el mateix que a la primera part, i el gol gironí ha sigut precedit d’una millora de l’actitud: gol d’Amanda, segon gol en dues setmanes, que ha fet posar en alerta al Sant Pere Pescador, que ha buscat baixar el ritme del partit per no complicar-se més.

Una acció desafortunada ha fet que el Femení A es quedés amb 10 dones durant més de 20 minuts. Els dos equips han donat per bo el resultat i la baixada d’intensitat en el joc ha estat evident.

Tot i el resultat, i les coses a millorar, el cos tècnic fa èmfasi en l’actitud demostrada en la segona part, sabent-hi que, si les coses continuen així, el Femení A serà un equip de debò.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *