Cris Jiménez rep el premi a la màxima golejadora de l’Agrupació Barça Jugadors

Cris Jiménez, jugadora del Femení A de l’Escola Femenina Manu Lanzarote, ha rebut per part de l’Agrupació Barça Jugadors el premi a màxima golejadora de l’entitat.

La jugadora diu que “és un orgull” tornar a formar part d’aquest club, com també tornar a vestir la samarreta blaugrana. Segons opina, “és una passa molt important pel futbol femení que hi hagi un club que faci una agrupació d’exjugadores amb les mateixes condicions que el futbol masculí”. Una de les millors sensacions, diu, és la de “retrobar-me amb companyes amb les quals vaig jugar quan estava allà”.

Cris va començar a jugar al futbol als 10 anys, en el Juan XXIII de Terrassa. El seu mèrit li va fer que només dos anys després ja estigués al primer equip, abans d’arribar a la Selecció Catalana sots 16, amb qui va quedar campiona d’Espanya durant dos anys consecutius. Això li va fer arribar al F.C. Barcelona, somni complert per ella, doncs és obertament culer.

Dos anys després va fitxar pel C.E. Sabadell. Per circumstàncies de la vida va haver de retirar-se. Però deu anys després, l’Escola li brinda l’oportunitat de tornar a fer el que més li agrada. Ara, tan ella com la seva filla (Lucía, del Femení J) saben el que és el #SentimentEFML.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *