Carla Uroz, jugadora del Femení D i Femení J, rep l’alta mèdica

La jugadora del Femení D i ajudant del Femení J, Carla Uroz, ha rebut avui l’alta mèdica després de ser operada de lligaments encreuats el passat mes d’octubre, admetent que ha estat un procés “molt amè gràcies al treball dels metges i del club” i que aquest llarg camí li ha fet ser “millor jugadora”.

“He hagut de tenir molta paciència, però gràcies als professionals amb els quals m’he tractat i a l’Escola s’ha fet tot més fàcil. Em vaig lesionar amb un altre equip i se m’ha ajudat moltíssim, m’he sentit molt bé i torno a ser jo. He millorat com a futbolista i vull agrair a Carlos la paciència que ha tingut i a Marc per preocupar-se sempre”.

Carla Uroz porta ara la samarreta rosa de l’Escola Femenina Manu Lanzarote després de ser jugadora del Barberà, sent campiona juvenil, cosa que va fer-los pujar a Primera Divisió. Actualment, ja amb l’alta mèdica, els fisioterapeutes de l’Escola decidiran quan serà el moment oportú perquè Carla Uroz es reincorpori amb la dinàmica de grup i torni -esperem que quant més aviat millor- als terrenys de joc.

“M’he adonat que haig de lluitar pel que vull, i haig de donar-li les gràcies a tots”, admet la jugadora. En nom de totes i tots els membres de l’Escola, volem felicitar a Carla per la seva recuperació i estem desitjant veure-la aconseguint èxits amb el Femení D.

One thought on “Carla Uroz, jugadora del Femení D i Femení J, rep l’alta mèdica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *