Crònica del Femení A 2-0 E.F. Planadeu

El Femení A de Jordi Pérez torna a conéixer la victòria. Els tres punts donen confiança a l’equip i molta convicció per seguir competint: avui les noies han fet les coses bé, tot i que queda per millorar. Tot i això, s’evidencia una millora en la competitivitat i en la solidaritat. L’esforç ha estat molt gran, i la victòria és més que merescuda.

L’Escola ha sortit dominant però no ha pogut aprofitar aquesta superioritat per doblar per bandes. Quan la pilota era de l’equip rival, les de Jordi Pérez han fet la pressió molt adalt i han pogut robar pilotes en camp contrari, incomodant l’equip rival. Defensivament s’ha notat la millora, en comparació amb la setmana passada.

Amanda ha obert la llauna en el minut 25, i això ha portat tranquil·litat al Narcís Sala. L’equip ha treballat bé l’espai entre línies i les basculacions, i poc a poc ha fet més seva la pilota, trobant-se més còmode jugant per dins. Malauradament, una jugadora rival ha rebut un fort cop al cap, fet que ha refredat el partit fins el descans.

L’inici de la segona part ha sigut engoixant però l’equip ha tornat a trobar l’estabilitat gràcies a un golàs de Cristina. S’ha sabut gestionar be els últims minuts, tot i que el Planadeu ha tingut algunes contres.

L’equip segueix en progressió ascendent, fet que fa sumar tres punts més i un partit amb la porteria a zero. La setmana vinent el Femení A anirà al camp del líder, el Sant Pere Pescador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *